woensdag 28 januari 2015

Flower power.


Je hebt van die deuren en formaat ramen waar je niks aan mag veranderen en zijn verre van decoratief en mooi. Ik heb zo`n deur met een langwerpige raam wat geheel nutteloos is want een klein raampje had ook volstaan.

Onder het mom hulde aan de ontwerper van deze deur heb ik toch geprobeerd om er wat leuks van te maken. In mijn vorige blogpost schreef ik al dat ik bezig was met restverwerking van verschillende merken katoen. Ondertussen had ik al zo rond de 40 bloemen gehaakt en ik zag dat raam en het rekensommetje van 1+1 was snel gemaakt.

Na wat passen en meten omdat het allemaal restjes zijn van verschillende diktes is er toch een passend gordijn uitgekomen.
Het is niet alleen een decoratief gordijn maar ook nog eens nuttig tegen de inkijk, ik ben blij met het resultaat en ik kan alvast zeggen dat de tweede gordijn al in de maak is.
Bloemen haken werkt een beetje verslavend.

4 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend leuk gordijn is dit geworden. De deur is veel leuker dan het saaie origineel. Ik kwam bij toeval op je blog maar genoot zo van je kleurtjes en projecten dat ik volger ben geworden.

    Groetjes, Clarisse (steekjebijbeetje.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mag in vragen waar je zo'n smalle roede kan kopen?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...