dinsdag 6 januari 2015

Scheepjes cal 2014 week negen en tien

De deken is af!
Een deken met een verhuizing en veel koffie, ik ben begonnen met deze cal met de intentie dat ik nog lang niet in aanmerking zou komen voor een ander huis en zo aan één stuk door kon haken. Ik was nog niet op de helft en ik kon mijn dozen pakken en ik heb nog geprobeerd om het bij te houden maar helaas dat is niet gelukt.

Met enige vertraging ben ik verder gegaan na mijn verhuizing, ik had de eerste blokken nog niet gehaakt toen er een hele grote beker koffie op mijn deken viel. De mooie kleuren veranderden in ondefinieerbaar bruin, met lichte paniek moest ik nu de blokken schoon zien te krijgen en lospeuteren van de anderen. Gelukkig is alles mooi schoon geworden en is er niets meer van te zien.

Ik heb de blokken willekeurig aan elkaar gehaakt er zit geen volgorde in om zo een beetje een lappendeken na te bootsen en om het thema vetplanten terug te laten komen heb ik in de rand stekels van succulenten proberen na te bootsen.

Het was en is een heerlijk project om te doen, gelukkig heb ik nog een pakket liggen dus de deken komt zeker in de herhaling!
En deze deken? Die ligt nu op de bank in mijn nieuwe huis.


3 opmerkingen:

  1. Lovely! I'm working on the last three squares of week 10. Then join and adding a border. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem echt prachtig geworden! Groetjes, Lotte

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...