vrijdag 6 december 2013

Taart tissue snotterbox

De winter is begonnen dus dat betekend voor sommige onder ons snotteren en verkouden zijn met heel veel zakdoekjes met zo`n doos op tafel of naast je op de bank.

Zo`n doos is nou niet meteen het leukste ontwerp om tegen aan te kijken bij een kop hete thee waarom dan niet van een nood een deugd maken? Met een kop hete thee een hoes haken voor die vervelende lelijke doos vol zakdoekjes?

Het ontwerp is een heuse taart met aardbeien bessen kiwi (vitamines) en een hoop slagroom (iets minder vitamines) ziet dat er niet lekker en gezellig uit?
Heb je deze taart straks ook op tafel staan.

Ik heb deze taart met garen van de Wibra gehaakt dat leent zich er goed voor omdat je ontwerp er lekker stevig van wordt zodat je fruit en slagroom goed blijft staan.
Het is een makkelijk ontwerp dat onder je gesnotter snel haakt alleen is het patroon is wel beschreven voor een grote doos maar is aan te passen voor elk formaat.

Veel plezier er mee!

6 opmerkingen:

  1. Haha, ik vind hem echt geweldig! Wel vervelend als je er gebruik van moet maken, maar wel een hele leuke box! Ik zou hem ook wel een keer willen haken, maar bij mij opent de link niet?! Weet niet of het aan mijn pc ligt...

    Fijn weekend!
    Groet, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. helemaal superleuk, je moet er maar opkomen

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...