zondag 29 december 2013

CAL2014

December is een maand van lijstjes en aftellen zoals al die eeuwige best off van het journaal,
of de beste leukste sporter bekender Nederlander dit gaat echter langs mij heen de enige lijst is de top 2000 die overigens jaar in jaar uit geen verassingen bied maar het is gewoon heerlijk om oud en nieuw door elkaar te horen en al die bekende en voorspelbare verhalen die de luisteraars door mailen en of tweeten aan te horen Het is zo lekker kneuterig men zegt "dat is traditie" "hoort er bij"

Over traditie gesproken in haakland is een ware hype ontstaan die misschien wel tot de jaarlijkse traditie gaat behoren. De meeste haaksters zitten met jeukende handen en hun speciaal aangeschafte bollen hardop af te tellen tot het 3 januari 2014 is dan gaat de CAL2014 van start.

CAL 2014? Crochet along 2014 voluit, dit is op faceboek ontstaan men werkt aan een groot project dit jaar is het een vast thema en dat is de mooie deken op de foto met allemaal verschillende steken en toeren.
Elke week wordt er een stukje patroon gepubliceerd die dan gehaakt kan worden en de bedoeling is omstreeks deze tijd na ongeveer een jaar haken een  heuse deken in handen te hebben

En wat is nu leuker om met haaksters of misschien ook wel hakers door het hele land en zelfs daar buiten aan het zelfde project te werken en verschillende resultaten te zien.
Ondertussen slaat de kleuren twijfel in heftige vormen aan en er ontpopt hele kleur en materiaal discussie op de faceboek groep natuurlijk met een goede afloop vol goede raad en adviezen zodat er nog voor 3 januari 2014 de laatste bollen aangeschaft kan worden.

Ik ben er ieder geval klaar voor, mijn bolletjes en fonkelnieuwe haaknaald liggen te wachten voor de aftrap en ben benieuwd wat dit gaat worden en ook ik zit met jeukende handen te wachten.

Ben je ook enthousiast geworden sluit je dan aan bij de faceboek groep en lees dit door ter voorbereiding zodat je precies weet hoe alles in zijn werk gaat. 


5 opmerkingen:

 1. Via FB kwam ik op je blog terecht. Ik doe ook mee aan de cal2014! Ik heb er helemaal zin in! Op mijn blog kun je zien met welke kleuren ik ga haken. Ik ga je volgen! Groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, ik ga ook aan de CAL 2014 beginnen.
  Ga je blog volgen
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je ook mee gaat doen. Ik kan niet wachten tot we gaan beginnen. Heb mijn wol al verstopt, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk blog. Ik doe ook mee en kwam via FB op je blog terecht.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk hè,,.ik doe ook mee...heb alleen nog geen kleuren uitgezocht... :) fijne jaarwisseling....

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...