woensdag 11 december 2013

Regenboog vis spel (gratis patroon)

De meeste zullen dit wel kennen het visspel van karton waarmee je kartonnen visjes met een hengel met magneet de visjes op kon halen.
Het spel is weer opnieuw uitgevonden in een gehaakte versie hoe leuk is dat! En geheel kindvriendelijk in leuke regenboog kleurtjes.

Met dit gratis patroon kan je dit leuke spel in huis halen weliswaar wel weer in het Engels beschreven maar op mijn blog staat een vertaalschema voor alle afkortingen.

Onder aan het patroon staat beschreven hoe je het bijbehorende tasje kan haken helaas is deze niet gratis maar met een beetje fantasie kan een ervaren haakster dit ook naar eigen inzicht haken en de bijbehorende materiaal dat beschreven staat ach...dat hebben we allemaal wel in huis of is ook te verkrijgen in Nederland..

Veel plezier er mee!


2 opmerkingen:

  1. dat spel waarover je hebt dat is nostalgie hoor dat is nog van lang geleden. Visjes zijn leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jaaaa ik zag dit verleden week ook al ergens op facebook.. leuk kadootje! dit spel is zooo oud dat het weer erg nieuw is voor kinderen!!!
    zie me nog zitten met mijn broer en zusjes.. kartonnen aquarium met kartonnen visjes er in met ieder een hengeltje met magneetje.. haahhaah

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...