dinsdag 7 oktober 2014

Scheepjeswol cal 2014


Precies om 10:00 uur Nederlandse tijd en wel op 3 oktober 2014 werd het eerste deel van de Scheepjes cal 2014 openbaar gemaakt. Het eerste deel van een 12 weken project wat moet leiden tot een royale 1 persoons deken.
Wat zo leuk is dat er wereldwijd haaksters en hakers, haken met een oer Nederlands merk Scheepjes, van Nederland tot in de verre Australi├ź.

Scheepjes heeft in samen werking met Wink twee pakketten samen gesteld en een bijpassende patroon geïnspireerd op de kleuren en vormen van vetplanten.
Een prachtig sprankelend pakket vol kleur helaas niet goed op de foto te zien maar neem maar van mij aan dat de beide pakketten prachtig van kleur zijn en, ik ben ook van start gegaan met deze leuke uitdaging.


Mijn huiswerk zoals het in de wandelgangen wordt genoemd is klaar en ik moet zeggen met tevredenheid. Het kan ook niet anders met zo`n mooi uitgewerkt patroon! Ik verheug mij al op Vrijdag voor het tweede week patroon.

Alleen nog even blocken en ze worden bewaard om in de deken verwerkt te worden maar ik zit niet zonder haakwerk in de tussentijd want ik ben ook nog bezig met een andere deken, zo kan ik mooi afwisselen.

3 opmerkingen:

 1. ZIet er goed uit! Ik kan niet wachten tot vrijdag!

  Groetjes
  Diana
  www.dianaswereld.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig...geweldig project Cal2014 Scheepjeswol! !♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor het mooi blocken van dit mooie haakwerk hebben wij een handig hulpmiddel onder de naam grannyblokspanner. Een mooie houten plaat met verstelbare uitschroefbare pennen. Wel zo makkelijk als alles strak klaar is.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...