zondag 15 juni 2014

Vogel-vlaggenslinger


Terwijl er buiten heel wat meters plastic vlaggenlijnen ritselen in de wind al dan niet in het oranje, of je er van houdt of niet je mag er gratis tegen aan kijken als de mensen in de straat WK-creatief zijn geweest. Zo kwam ik op het idee om mijn eigen vlaggenlijn te creƫren met een link naar vroegar :-) van restjes stylecraft.

Misschien herinner je het nog wel het plastic bedeltje samen met een toverbal verstopt in een ei die de kip in de Efteling speciaal voor jou legde of je kreeg ook zo`n bedeltje in een zakje als je wegging bij een kinderfeestje waarbij je was uitgenodigd? Jammer genoeg zijn deze leuke gekleurde verrassinkjes niet overal meer te krijgen. Dankzij internet heb ik ze weer gevonden in alle soorten en maten. Hoe leuk is dat! En ze worden nog steeds gebruikt voor kinderfeestjes.

Het loont wel om voor deze leuke bedeltjes te gaan shoppen omdat ze bij sommige webshops stevig aan de prijs zijn. eBay wil ook wel eens lonen. Natuurlijk heb ik vogeltjes gekozen voor een echte vogelslinger.
 

2 opmerkingen:

  1. Super leuk! En helemaal eigen! Ik word er vrolijk van! Groetjes Lisanne
    draad en praat...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk gemaakt. Die bedeltjes ken ik ook nog, leuk zo aan deze slinger.
    Groetjes, Amarins

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...