zaterdag 12 april 2014

Fleurige kussen


Mijn lampenhoed is klaar maar wat doe je met de restjes acryl die zijn overgebleven? Daar maak je een passende kussen van met bolletjes rand. Gauw nog even bij Zeeman op goed geluk een zakje sterknoopjes gekocht en mijn kussen is helemaal compleet het leuke er van is dat deze kussen honderd procent Zeeman is zelfs de binnen kussen komt er vandaan. Voor een paar euro en wat haakwerk heb ik mijn bank weer wat gezelliger gemaakt.


Plof! één van mijn favoriete magazine valt op de mat het ziet er vrolijk uit en er zit zelfs een mooie haaknaald bij! Dat wordt heerlijk lezen en inspiratie op doen zeker nu mijn favoriete haakster er ook in staat gauw even een grote pot thee zetten en deze binnen handbereik zetten voorlopig ga ik bankhangen tegen mijn fleurige kussen met dit fijne magazine!

Prettig weekend!

4 opmerkingen:

 1. Je kussen is echt prachtig! Groetjes Daiqy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk kussen zeg! En mooi dat het zo leuk past bij je lamp. Ik geloof dat ik ook weer eens naar de Zeeman moet... ;) En die Simply Crochet kan ik hier nergens in de winkel vinden, eens speuren op de site dan maar..
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Voel je niet verplicht om dit in te vullen. Het is meer zodat meer mensen je blog leren kennen. Want je kleur gebruik is fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...