zondag 12 mei 2013

Kleurige haaknaalden


Ik ben ook gevallen voor deze kleurige haaknaalden wat zijn ze leuk om te zien om helemaal vrolijk van te worden.
Ik was best wel een beetje sceptisch ik had immers al zoveel naalden uitgeprobeerd maar ik bleef pijn in mijn hand en pols houden weliswaar omdat ik lijdt aan diverse ontstekingen in mijn hand en pols.
Een klein beetje verlichting zou wel prettig zijn bij het haken en ben op zoek gegaan naar ergonomische haaknaalden en daar hangt wel een stevig prijskaartje aan vast.

Clover schrijft het volgende over deze naalden.:

De Amour Crochet Hooks haaknaalden hebben een zacht, afgerond handvat welke een afgeplat deel heeft waar je duim precies op kan rusten wanneer je aan het haken bent. Het handvast is gemaakt voor beide haakstijlen; zowel voor wanneer je de haak vasthoudt bij de top, of wanneer de haaknaald wordt vastgehouden als een pen. De haak is glad en afgerond zodat het afglijden van lusjes gemakkelijker, en sneller gaat.
Haaksters met gewrichtspijn zullen deze haaknaalden ook fijn vinden. Het zachte, dikkere en daardoor gemakkelijker vast te houden handvast zorgt ervoor dat er minder druk gezet hoeft te worden met de duim en wijsvinger. 
Wat de Amour haaknaalden echt laat opvallen zijn de felle en vrolijke kleuren van de handvatten, welke ook de dikte van de naald aangeven. Veel haaksters hebben hun favoriete dikte haaknaald om mee te werken. Het zoeken van de juiste dikte naald zal hiermee gemakkelijker worden, omdat je de juiste maat direct ziet aan de kleur. 
Voor extra liefde in je haakwerk en minder druk op je vingers zijn deze Amour Crochet Hooks haaknaalden ideaal.

klinkt goed! Clover liegt er geen woord over ze zijn inderdaad goed in gebruik ik wil gewoon geen andere meer ze zijn de zeven euro dubbel en dwars waard er gaat gewoon niks boven goed gereedschap.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...