vrijdag 17 mei 2013

Amigurumi taartje

Ik heb nu echt de smaak te pakken en mij helemaal op de Amigurumi gestort het is eigenlijk 3D haken waar bij je veel geduld moet hebben.
Omdat dit nogal verslavend werkt heb ik een pakket aangeschaft en ben begonnen met dit taartje die ik naar eigen inzicht heb gehaakt maar wel aan het patroon gehouden.
Het is een aardig pakket wat best aan de prijs is in verhouding met de inhoud mijn mening is dat je beter een paar bolletjes katoen kan kopen met een leuk patronenboekje.

Het garen wat in dit pakket zit is van het merk DMC dit garen is niet fijn om mee te werken omdat dit niet getwist is dus niet in elkaar gedraaid de draden liggen feitelijk naast elkaar en de kans is aanwezig dat je onder het haken niet alle draden meeneemt met je naald en gaat lussen.
De kleuren zijn wel mooi en het garen is wel stevig zodat je ontwerp niet gauw de neiging heeft om in te zakken.

Het patronenboekje wat er bij zit bevat meerdere patronen van o.a cupcakes en donuts je kan kiezen maar hou er rekening mee dat er maar voor twee ontwerpen materiaal in het pakket zit.
De patronen moet je echt leren lezen omdat het uit symbolen bestaat maar als je het door hebt dan is het een makkie en haak je zo een taartje in elkaar.
Er zit wel een uitklap blad bij met de basis steken duidelijk weergegeven met foto's.
Voor een beginnende haker of haakster zal het misschien een beetje moeilijk of onduidelijk zijn maar het is niet onmogelijk om een taartje te haken.


1 opmerking:

  1. Ik heb dat pakket ook. Maar ik snap er geen snars van helaas. Resultaat is wel leuk zo te zien.
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...