dinsdag 29 oktober 2013

kerstballen maar dan anders


Sinterklaas moet nog ons landje betreden maar als ik zo om mij heen kijk is iedereen zo langzamerhand met zijn hoofd bij de kerstman ondanks de felle sinterklaas discussie die door ons landje heen waait.
Ik ben driftig ballen aan het omhaken kerstballen en tempexballen in vrolijke felle kleurtjes ik ben niet zo van de traditionele kerstkleuren eigenlijk ben ik elk jaar erg dwars met kerst zo heb ik al jaren geen kerstboom op traditionele wijze het kan zomaar gebeuren dat ik een kerstboom maak van W.C rollen of helemaal geen kerstboom.

Daarom vindt ik deze kerstballen zo leuk het patroon heb ik wederom weer uit dit boekje
lekker makkelijk patroontje die je voor de T.V lekker weg kan haken nu de donkere dagen weer aanbreken.

Mijn gedachten was om wat met de ballen te gaan doen ik kan ze ophangen maar ook neerleggen op deze gedachte kwam ik toen bij mijn ma tussen haar oude spulletjes een aantal houten kleine kandelaartjes en plastic bakjes met pegels lagen deze heb ik gauw in mijn tas gedaan en vervolgens heb ik de kandelaars gepimpt met decopage en hotfix steentjes.

Het is allemaal even een werkje maar ik vind het resultaat leuk geworden en het past mooi bij de kandelaar die ik al eerder heb gemaakt.
De tweede staat alweer te drogen om straks bij de andere neergezet te worden.

 

4 opmerkingen:

 1. ziet er allemaal weer leuk uit
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker kleurrijk!! Daar hou ik van! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er leuk uit ! 't zou bij mij niet passen met al die kleurtjes maar ik vind ze wel toppie ! voor mij zou 't blauw moeten zijn, 't idee neem ik wel mee... :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...