zaterdag 30 november 2013

Op stap met Vinnie


   
Op stap met Vinnie? vanaf vanavond kan ik op stap met een vis en deze vis heeft ongelofelijk veel ruimte om bijvoorbeeld om hoe kan het ook anders een klein haakwerkje, smartphone en andere spulletjes mee te nemen.

Zijn ogen kunnen open en dicht hoe leuk is dat? En wat vinden jullie van zijn kleuren zijn ze niet flitsend?
En ja...weer dank zij mijn ma die weer zo lief was om deze tas uit Gouda mee te nemen heb ik weer een hysterisch item er bij...


donderdag 21 november 2013

Treats to wear.

 Ik volg haar al een hele tijd Twinkie Chan zij is haak designer waar je helemaal vrolijk van wordt.
Zij maakt alles wat eetbaar is draagbaar de zoetste dingen kunnen gewoon om je nek geslagen worden als sjaal of wat dacht je van pizza om je nek lekker warm als je door de sneeuw loopt.

De patronen in dit boekje zijn wel in het Engels beschreven maar heel goed te volgen en binnen een no-time heb je bijvoorbeeld een originele sjaal om je nek.

Helaas is dit boekje niet in Nederland verkrijgbaar maar je kan het bestellen in haar webshop en met een beetje geduld ligt het boekje op de deurmat.

Een echte aanrader als je van origineel, kleurig en van gek houd.
 

maandag 18 november 2013

suiker in de kerstboom

Ik zag bij het Kruidvat witte kerstballen liggen van kunststof die net op suikerballen leken ik dacht ik ga er suikerkleuren omheen haken met als resultaat dat het suikerzoete kerstballen zijn geworden.
Op de foto zie je er maar twee maar er zijn er natuurlijk meer dan twee :-)

Ik heb ze expres niet verder versierd met bijv kraaltjes omdat ze basic het mooiste uitkomen om zo de witte kerstballen met het suikerlaagje mooi te laten glinsteren.
 

zondag 17 november 2013

Kitsch voor de donkere dagen

Buiten dat ik haakverslaafd en kleurenfreak ben kan ik mijn ogen ook niet afhouden van kitsch en dan kitch in het breedste zin van het woord zoals deze lamp! Deze kwam ik tegen bij een speurtocht naar een lamp op internet en het kan van mij niet gek genoeg zijn.

Zo heb ik deze lamp in een vorm van een kaketoe gekregen van mijn ma...
en heeft zelfs een naam "Meneer de Wit"en meneer de Wit die zorgt voor gezelligheid in een donker hoekje en overdag staat het leuk decoratief te wezen.
Dat het nu net niet in de smaak valt bij de meeste mensen kan mij niet storen van kinds af aan moest het anders en dat is nooit veranderd kan ik met trots vertellen....

Terwijl ik dit blogje zit te tikken kan ik verklappen dat ik ontzettend gezwicht ben voor de taart lamp die staat binnen kort te branden in mijn huisje Hoe leuk is dat?

En nu we het toch over verlichting hebben wat denken jullie? Naast Meneer de Wit  zijn er ook wat flamingo's aan komen vliegen en die hangen gezellig te bungelen bij meneer de Wit..

Aan kitsch zit een prijskaartje aan "meestal wel" maar via Ebay kan je wel eens geluk hebben en aan kitsch komen voor een zacht prijsje.... 

zaterdag 16 november 2013

Een kleine hysterische verandering


Ooooh! wat had ik zin in roze zoetigheid in kleur en wat gekkigheid op deze sombere dag .
En wat doe je dan? Ga je...je eigen blog veranderen,op mijn zoektocht kwam ik deze leuke cupcakes tegen...lekker kleurig zoet en wat ben ik blij dat ik ze niet hoef op te eten want in tegenstelling dat ik vreselijk van kleur hou en ook van zoete kleurtjes ben ik helemaal geen zoetekauw :-)

Ik moet zeggen het is wel hysterisch geworden maar dat mag wel voor een poosje....

woensdag 13 november 2013

Wat gaat dit worden ?

Een sneak preview van mijn haakproject wat gaat dit worden? Ik ben razend enthousiast en dat gebeurd niet vaak. :-)

maandag 4 november 2013

Klein kleurig met een groot effect.


Even een klein haakwerkje tussen de vele projecten door waar ik mee bezig ben.
Een randje voor boven op mijn lampenkap in plaats van er onder het idee komt uit het hele leuke boekje
haken en kleur en ik heb het naar eigen idee uitgevoerd en de leuke kraaltjes die er aanhangen  komen van Sparkelz creatief.
Nu is mijn witte lampen kap op eens geen witte vlek in mijn kamer meer! Hoe iets kleins een groot effect kan geven.

Een leuk boek vol kleurige haak ideetjes.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...